نمای پانچ متال – طراحی و اجرای آن

نمای پانچ متال چیست؟

نمای پانچ متال یکی از پرطرفدار ترین سبک‌های طراحی نمای ساختمان است. ورق پانچ متال، می‌تواند از جنس فولاد، آلومینیوم و یا استنلس استیل باشد که در اندازه‌های متفاوت قابل سفارش است. نمای پانچ متال با توجه به ویژگی‌های منحصر‌به فرد و ظاهر متمایز و خاص خود، یکی از گزینه‌های مناسب برای نمای ساختمان‌های تجاری است و هر روزه به حجم تقاضایش در بازار افزوده می‌شود.

اگر به دنبال بهترین نمای ساختمان برای سازه خود می‌گردید، این ورق‌ها به دلیل ظاهر منحصر‌به‌فرد خود گزینه‌ مناسبی هستند. این صفحات مشبک و سوراخ‌دار می‌تواند به ساختمان شما هویتی مدرن بدهند. شما می‌توانید این نما‌های فلزی را با توجه به نیازها و سلایق خاص خود شخصی سازی کنید.

اگر در شهر به گشت و گذار بپردازید غیر ممکن است که ساختمان‌هایی با نمای پانچ متال نبینید! زیبایی این نما، این سبک نمای ساختمان را امروزه بسیار محبوب کرده است. در حال حاضر تعداد زیادی از مجتمع‌های مسکونی و مراکز تجاری از ورق پانچ به عنوان نما استفاده می‌کنند.

نمای پانچ متال

مزایای نمای پانچ متال

نمای پانچ متال ‌همانند نمای استرچ متال‌، زیبایی بصری فضاهای عمومی و نمای ساختمان‌ها را در کنار بهینه سازی مصرف انرژی، افزایش می‌دهد. پانچ متال این امکان را به طراح می‌دهد تا ساختمانی منحصر‌به‌فرد خلق کند. این سبک نمای ساختمان با ایجاد سایه بر روی سطوح در معرض آفتاب، می‌تواند در صرفه‌جویی تاسیساتی و بهینه سازی مصرف انرژی ساختمان موثر باشد.

 از دیگر مزایای آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

جلوه بصری جذاب و بی‌نظیر به واسطه تنوع طرح و رنگ

نمای پانچ متال این امکان را به شما می‌دهد که از آن برای ساخت انواع گوناگون سوراخ‌ها و اندازه‌ها استفاده کنید. شما می‌توانید به وسیله ابزار پانچ، نمای ساختمان خود را به صورت سفارشی و شخصی سازی شده با طرح یا اشکال مد نظر خود اجرا کنید.

این مدل نمای ساختمان دست شما را در طراحی ساختمان‌های منحصر‌به‌فرد باز می‌گذارد و برای شما امکان طراحی نمایی خلاقانه را فراهم می‌کند.

امکان اجرا بر روی انواع مصالح و نماهای ساختمانی

یکی دیگر از مزایای نمای پانچ متال این است که بر روی بسیاری از مصالح ساختمانی مانند آجر، شیشه، سرامیک، سنگ و … قابل اجرا است. این نما در گروه نماهای پیش ساخته قرار می‌گیرد و امکان اجرا بر روی دیوار، پله، پنجره، سقف، کف، پارتیشن (جداکننده فضاها)‌، در و … را دارد.

مقاومت بالا در برابر عوامل محیطی گوناگون

در مقابل انواع عوامل محیطی مانند رطوبت و خوردگی مقاوم است و در مقابل شرایط جوی نا‌مساعد همانند باد، طوفان و باران به خوبی از خود مقاومت نشان می‌دهد.

 

جلوگیری از آلودگی صوتی و کنترل نور ورودی تابش شدید خورشید

طراحی نمای پانچ متال می‌تواند باعث کاهش حجم صدا و جلوگیری از آلودگی صوتی شود. این نما انتخاب مناسبی برای مراکز شهر‌ها و به خصوص طراحی ساختمان‌هایی است که سکوت برای ساکنینش اولویت دارد. طراحی نمای پانچ متال همچنین می‌تواند با سایه افکندن بر روی بنا از تابش نور خورشید تا حد زیادی جلوگیری کند.

 

سرعت اجرایی بالا

به واسطه پیش ساخته بودن، این امکان را به شما می‌دهد تا پروژه خود را با سرعت بالایی پیش ببرید.

کاربرد‌های نمای پانچ متال

پانچ متال، با ظاهر زیبا و جذاب، یک نمای مناسب برای پروژه‌هایی که جذابیت ظاهری در آنها مهم است. شما می‌توانید با رنگ آمیزی آن، آن را در برابر خوردگی مقاوم تر کنید.

ورق پانچ، یک محصول فوق‌العاده پایدار است که در شرایط بسیار سخت محیطی عملکردی طولانی مدت را ارائه می‌دهد.

کاربردهای دیگر نمای متال و توری پانچ، در ساخت سایر فضا‌های سازه همانند پله‌ها، سقف‌ها، دیوارها، کف زمین، دکوراسیون داخلی، درها و پارتیشن‌ها می‌‌باشد.

از دست ندهید: نما بیرونی ساختمان باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

نحوه طراحی و اجرای نمای پانچ متال و نکات مهم

طراحی و اجرای نمای پانچ متال به دو روش سطح صاف و قوس‌دار امکان‌پذیر است.

برای نصب نما نیاز به زیرسازی آهنی جهت تکیه دادن پروفیل‌های نگه دارنده ورق می‌باشد. زیرسازی فلزی از اقدامات مهم قبل از اجرای نمای پانچ است.

در ادامه به بررسی چند روش متداول نصب اشاره می‌کنیم:

نصب به روش خم بر روی سازه‌های فلزی

در این روش که سبب مقاوم‌تر شدن این نوع از سازه به نسبت دیگر روش ها می‌شود، ابتدا لبه‌ی ورق‌های پانچ متال را خم می‌کنند و در ادامه ورق‌ها توسط پیچ‌های گالوانیزه به زیرسازی فلزی متصل می‌کنند. پس از اجرای مراحل پیشین، مانند روش فیکسینگ در نماهای کامپوزیت، ورق‌ها را نصب می‌کنند.

اجرای نما به وسیله پیچ از رو به زیرسازی نما

در این روش‌، بعد از مراحل زیرسازی، ورق‌ها را به صورت مستقیم و با استفاده از پیچ‌های گالوانیزه بر روی نما نصب می‌کنند.

نصب پانچ متال به وسیله براکت فلزی روی

در این روش بیرون زدگی‌هایی روی نما ایجاد می‌کنند که در ساعات تابش آفتاب باعث سایه‌اندازی زیبایی می‌شود.

در این روش برای نصب ورق‌های پانچ متال بر روی نمای اصلی باید از براکت استفاده شود. برای طراحی نمای پانچ متال به این روش، در هر چهار گوشه‌ ورق‌ها از براکت استفاده می‌شود.

نصب پانچ متال همانند روش نصب کامپوزیت

این روش شبیه به روش نصب کامپوزیت می‌باشد. در این روش، پیچ‌ها در درز‌ها اجرا می‌شوند تا در روی نما هیچ پیچی قابل مشاهده نباشد.

خرید نمای پانچ متال از توری سید

هنگام انتخاب نما پانچ متال باید به نکاتی مانند قیمت، کیفیت مواد اولیه و نحوه نصب آن‌ها توجه کنید. این نما می‌تواند یکی از زیبا‌ترین و به‌صرفه‌ترین سبک‌های نماهای ساختمانی باشد درصورتی که کیفیت مواد اولیه آن خوب باشد و تیم اجرای نما مجرب باشند.

ما در توری سید با تجربه طولانی در بخش‌های مختلف تولید، محاسبات سازه‌ و نصب نمای پانچ متال، متریال نمای ساختمان را با بهترین قیمت ارائه می‌کنیم.

جستجو در مقالات

آخرین مطالب

معرفی ۷ دیوار کاذب ارزان و مدرن

معرفی ۷ دیوار کاذب ارزان و مدرن

برخی اوقات فضای بزرگی در خانه یا محیط کار وجود دارد که می‌خواهیم آن ‌‌را به چند قسمت تبدیل کنیم تا کاربری‌های مختلفی از محیط داشته باشیم. استفاده از سیمان، آجر و سنگ یا با‌صطلاح معماری‌ سنتی بسیار پرهزینه و زمان‌بر‌ است. در‌ اینجا باید به‌سراغ دیوار کاذب ارزان برویم...

طراحی نمای رستوران مدرن و سنتی

طراحی نمای رستوران مدرن و سنتی

اولین فاکتوری که توجه مشتریان بالقوه یک رستوران را جلب می‌سازد و او را برای ورود به داخل تشویق می‌کند؛ نمای رستوران است. نمای بیرونی رستوران می‌تواند بیانگر نوع غذا و حتی نحوه سرو و پذیرایی آن باشد. به‌همین دلیل، طراحی نمای رستوران جزو کارهایی است که باید با دقت و...

ورق فولادی چیست؟ نحوه تولید، کاربرد و انواع

ورق فولادی چیست؟ نحوه تولید، کاربرد و انواع

از صنعت خودروسازی تا تولید لوازم خانگی، ورق فولادی محصولی است که همه صنایع به‌ آن نیاز دارند. این ورق‌ها قابلیت انعطاف پذیری بالایی دارند و باوجود ضخامت اندک، توانایی بالایی دربرابر فشار و بارهای اضافی از خود نشان می‌دهند. از‌این‌رو، کمتر کارخانه تولید ماشین‌الات و...

مطالب مرتبط

نمای دو پوسته ساختمان چیست؟ مزایا و انواع

نمای دو پوسته ساختمان چیست؟ مزایا و انواع

نمای دو پوسته از دو لایه پوسته بیرونی و پوسته داخلی ساخته می‌شود. به‌طور‌ مثال، لایه بیرونی می‌تواند از جنس شیشه تک جداره یا نمای اکسپندد متال و لایه درونی نیز از شیشه دوجداره باشد.

انواع متریال نمای ساختمان

انواع متریال نمای ساختمان

انواع متریال نمای ساختمان می‌توانند به ساختمان چهره و نمایی مدرن متناسب با کاربری آن ببخشند و و بسیاری ویژگی‌های دیگر به ساختمان ببخشند.

۰ دیدگاه

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *