برخی اوقات فضای بزرگی در خانه یا محیط کار وجود دارد که میخواهیم آن را به چند قسمت تبدیل کنیم تا کاربریهای مختلفی از محیط داشته باشیم. استفاده از سیمان، آجر و سنگ یا باصطلاح معماری سنتی بسیار پرهزینه و زمانبر است. در اینجا باید بهسراغ دیوار کاذب ارزان برویم تا محیط را بهشکل دلخواه طراحی کنیم.
اگر با دیوار کاذب و مدلهای مختلف آن آشنا نیستید در این مطلب با ما همراه باشید تا انواع دیوار کاذب ارزان و مدرن را به شما معرفی کنیم.
دیوار کاذب چیست؟
دیوار کاذب معمولاً از مواد سبک وزن مانند دیوار خشک (بدون استفاده از ملات)، تخته سهلا یا دیوار فلزی ساخته میشود. کاربرد اصلی این دیوارها، تقسیم فضاهای بزرگتر به بخشهای کوچکتر است.
این دیوارها زمانی مورد استفاده قرار میگیرند که به ایجاد اتاقها یا نواحی مجزا در یک فضای بزرگتر بدون دیوارکشی دائمی نیاز داشته باشیم.
یکی از مزیتهای ارزانترین دیوار کاذب آن است که بهراحتی قابل تنظیم هستند و میتوانید آنها را بدون تأثیر بر ساختار ساختمان جدا کنید یا تغییر مکان دهید. از رایجترین کاربردهای دیوار کاذب میتوان به ایجاد اتاقک در فروشگاهها برای نمایش کالا، اتاق پرو و غیره اشاره کرد.
انواع دیوار کاذب ارزان
دیوارهای کاذب دارای جنسهای مختلفی هستند که هریک براساس کاربردشان در مکانهای متفاوتی مورد استفاده قرار میگیرند. در ادامه به معرفی بهترین دیوارهای کاذب میپردازیم و نحوه نصب آنها را بیان میکنیم.
1. دیوار کاذب گچی
برای اجرای این دیوارها از پنلهای گچی استفاده میشود. دیوارهای گچی کاذب که به دیوارهای دائمی شباهت بسیاری دارند روی سطوح فلزی، سیمانی، چوبی و غیره نصب میشوند.
این دیوارها انواع مختلفی دارند که برخی از آنها دربرابر حرارت و رطوبت عایق هستند.
۲٫ دیوار کاذب فلزی
این دیوارهای کاذب را میتوان یکی از مدرنترین و ارزانترین دیوار کاذب قلمداد کرد که در سالهای اخیر مورد استقبال بسیاری قرار گرفته است.
دیوار کاذب ارزان فلزی اغلب از جنس استرچ متال ساخته میشود و نمایی بسیار زیبا به محیط داخلی ساختمان میبخشد. از نظر بیشتر طراحان داخلی این مدل در صدر لیست بهترین دیوار کاذب قرار دارد. از دیگر مزیتهای دیوار کاذب فلزی، نصب و انتقال راحت آن است که به محبوبیت آن میافزاید.
معمولاً برای ساخت این دیوارها، فلز استرچ شده را به شکل توری لوزی با بافت ریز در میآورند و روی پنل نصب میکنند.
۳٫ دیوار کاذب کناف
این نوع از دیوار کاذب را دیوار خشک نیز میگویند که دارای ۳ قسمت قاب اصلی، جداکننده (استاد) و پانل است.
رویه دیوار کاذب ارزان کنافی را با گچ میپوشانند تا ظاهری طبیعی داشته باشد. نکته جالب درباره کناف آن است که از این محصول میتوان برای ساخت سقف کاذب نیز استفاده کرد. در این حالت نمایی یکسان و شیک خواهید داشت.
۴٫ دیوار کاذب چوبی
شاید معروفترین نوع دیوار کاذب، دیوار چوبی است که بیشتر افراد آنرا با نام پارتیشن چوبی میشناسند. این دیوارها دارای طرحهای و انواع مختلفی مانند ام دی اف (MDF) هستند و جزو دیوار کاذب ارزان قیمت و بهصرفه محسوب میشوند.
یکی دیگر از مزیتهای مهم دیوار کاذب چوبی، سبک بودن است که انتقال آنرا راحت میسازد.
۵٫ دیوار کاذب پوششی
این نوع دیوار کاذب ارزان، بیشتر اوقات برای پوشش کابلها و تاسیسات ساختمانی مورد استفاده قرار میگیرد و با کمک سازه فلزی مانند پانچ متال به دیوار متصل میشود.
دیوار کاذب پوششی یک راهحل کاربردی برای زیباتر ساختن نمای برخی از دیوارها است.
۶٫ دیوار کاذب آکوستیک
این نوع از دیوارهای کاذب ارزان زیر مجموعهای از دیوارهای پوششی هستند که با استفاده از پنلهای گچی مقاوم دربرابر صدا ساخته میشوند.
بیشترین کاربرد آنها در استودیوهای موسیقی و برای جلوگیری از خروج صدا است.
۷٫ دیوار کاذب شیشهای
دیوار کاذب شیشهای در دسته ارزانترین دیوار کاذب قرار دارد و از جنس شیشه دوجداره یا تک جداره ساخته میشود.
شیشههای این دیوار کاذب طرحهای مختلفی دارند. بهطوری که برخی اوقات کاملاً شفاف و گاهی رنگی هستند.
از مزیتهای دیگر دیوار کاذب شیشهای میتوان به نصب و اجرای سریع آن اشاره کرد.
برای دریافت قیمت و خرید ارزانترین دیوار کاذب میتوانید با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۱۳۸۶۰۰ تماس بگیرید.
قیمت و خرید دیوار کاذب ارزان
اگر در میان انواع دیوار کاذب بهدنبال ارزانترین و در عین حال بهترین آنها هستید، استرچ متال را به شما پیشنهاد میدهیم. این دیوار کاذب فلزی و زیبا به محیط داخلی ساختمان جلوه چشمنوازی میبخشد و فضا را مدرن میسازد.
فروشگاه توری سید یکی از معتبرترین مراکز توزیعکننده توری و محصولات فلزی است که آنها را بدون واسطه و از تامینکننده اصلی عرضه میکند.
۰ دیدگاه